top of page
morgonpromenad vinfälten.jpg

Bienvenue.

Välkommen att hyra en bit av Frankrike i en eller fler veckor.
Vi tänker oss uthyrning några veckor om året, företrädesvis under sommaren. Längtar? Enklast kontaktar ni oss via formuläret längst ner.

Priser.

Priser 2023:

Juni, juli, augusti: 1 450 EUR/vecka.
10 % rabatt på följande veckor vid bokning av två/fler veckor. Bytesdag är företrädesvis lördag. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår.

Ta sig runt.

Vi rekommenderar att ha bil för att smidigt kunna ta sig till alla spännande besöksmål. Det finns att hyra vid flygplatsen eller att levereras vid ankomst.

Lediga veckor

Sommaren 2023 är fullbokad. Kontakta oss om ni vill stå på "reservlista" eller funderar på någon vecka under resten av året, så kollar vi på möjligheten.

Gillar ni att  planera i god tid, så går det fint att höra av sig om sommaren 2024. Välkomna!

Eric´s service

Vår granne och kock Eric erbjuder extra guldkant på semestern. Handla innan ankomst, ordna härlig utflyktskorg, leverera take -away middag eller rent av komma till huset och tillreda en lyxmiddag! Mer info finns på förfrågan. pellegrino.epconciergerie@gmail.com  Bon apetit!

Att tänka på:

Både huset och trädgården har trappor, nivåskillnader och sådant som inte är optimalt anpassat för riktigt små barn eller funktionshindrade. 

Vi undanbeder oss husdjur och rökning i huset.

Panier Pique nique 4 korgar.jpg
Flyg, tåg eller bil?

Här finns information om hur ni kan resa till Languedoc.

PhotoRoom-20210809_172225.png

Vi heter Ann och Johnny, kommer ursprungligen från Umeå, men delar numera vår tid mellan vårt franska hus och en ö utanför Stockholm. Vi har tre barn och två barnbarn. Johnny gillar att fixa med huset och Ann fixar med det andra. Och särskilt mycket gillar vi god mat och gott vin. Välkomna att uppleva det på plats ni med :-)
Varma hälsningar från oss!

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Så här tyckte vi:

Image by Brooke Lark
Familjen Hållsten, Umeå

"Vi tillbringade en vecka i detta fantastiska hus. Varje morgon startade med ett dopp i poolen och sen en promenad till bageriet. Vi lagade mycket mat själva i det fina köket, sen njöt vi på terrassen tillsammans med ett par glas vin från byns vinproducent."

presenter.jpg
Familjen S, Umeå
Image by Lavi Perchik
Familjen Steiner, Solna

"Ett vackert välskött hus med många fina utvalda detaljer med utrymme för stora familjer. Vi tog många morgon - och kvällsdopp, man behöver verkligen ingen större pool för att njuta, den var perfekt.Tack för en trevlig vecka och vi är så nöjda!"

bottom of page