top of page
morgonpromenad vinfälten.jpg

Bienvenue.

Välkommen att hyra en bit av Frankrike i en eller fler veckor.
Vi tänker oss uthyrning några veckor under sommaren.
Längtar? Enklast kontaktar ni oss via formuläret längst ner.

Priser.

Priser 2024:

Juni, juli, augusti: 1 475 EUR/vecka.
10 % rabatt på följande veckor vid bokning av två/fler veckor. Bytesdag är företrädesvis lördag. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår.

Ta sig runt.

Vi rekommenderar att ha bil för att smidigt kunna ta sig till alla spännande besöksmål. Det finns att hyra vid flygplatsen eller att levereras vid ankomst.

Lediga veckor

Sommaren 2024 kan kännas långt bort... men det kan vara tid att ägna den en tanke. :-) Några veckor är redan bokade men några finns fortfarande lediga. Hör av dig så kikar vi på det tillsammans.

Välkomna!

Att tänka på:
  • Både huset och trädgården har trappor, nivåskillnader och sådant som inte är optimalt anpassat för riktigt små barn eller funktionshindrade. 

  • Vi undanbeder oss husdjur och rökning i huset.

  • Max antal i sällskapet är sex personer.

Här finns information om hur ni kan resa till Languedoc.

Flyg, tåg eller bil?
PhotoRoom-20210809_172225.png

Vi heter Ann och Johnny, delar vår tid mellan vårt franska hus, Umeå och en ö utanför Stockholm. Johnny gillar att fixa med huset och Ann fixar med det andra. Och särskilt mycket gillar vi god mat och gott vin. Välkomna att uppleva det på plats ni med :-)
Varma hälsningar från oss!

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Så här tyckte vi:

Image by Brooke Lark
Familjen Hållsten, Umeå

"Vi tillbringade en vecka i detta fantastiska hus. Varje morgon startade med ett dopp i poolen och sen en promenad till bageriet. Vi lagade mycket mat själva i det fina köket, sen njöt vi på terrassen tillsammans med ett par glas vin från byns vinproducent."

presenter.jpg
Familjen S, Umeå
Image by Lavi Perchik
Familjen Steiner, Solna

"Ett vackert välskött hus med många fina utvalda detaljer med utrymme för stora familjer. Vi tog många morgon - och kvällsdopp, man behöver verkligen ingen större pool för att njuta, den var perfekt.Tack för en trevlig vecka och vi är så nöjda!"

bottom of page